Sara besök!

Hejhej, allt bra med er? Allt är bra med mig, idag har varit en helt normal dag, fast jag tjänade en 10 :D hahahaha! Efter skolan så åkte jag, sara, eira och moa in till stan, Sara köpte lite godig sen drog vi hem till mig, och nu har vi varit hemma vid mig och tagit lite kort och skrattat :D Nu ska vi ut och äta mat, skriver kanske mer sen, Xoxo!

Haha, ojojoj., gammal :D


Trött

Börjar bli trött, kanske dags att krypa ner i sängen, måste ju vila nacken...!  Vi börjar vid 5 över 9 imorgon så jag får lite sovmorgon! :) Skriver imorn, Xoxo!

Serigöst

Hejsan, okej serigöst jag har fått nackspärr..Kan inte röra nacken åt nått håll, så fort jag gör det så skriker jag. Vet inte om jag går till skolan imorn, joo om det blir bättre annars går det inte. Har aldrig haft det förut, men AAAJJ vad ont det gör!  Jaja, sitter med en handduk runt nacken och bara slappar, lär bli så hela dagen. Sitter också och smsar med *** Hihi :) Aja, nu ska jag nog försöka fixa lite i mitt rum, ha det bra, Xoxo!


Nackspärr

Aj, jag vettifan vad jag gjorde, men jag fick verkligenjätte ont i min nacke.. Aj! Nackspärr, kan barn få det? hah!

Bröllopsfotografen

Hejsan, sitter just nu i min mjuka sköna soffa med familjen, vi ser på bröllopsfotografen, haha den var ganska rolig faktiskt! Jaja, idag så var vi på stan en snabbis, köpte en klocka, ett par öronhängen, en hårklämma med vita stenar, och en dusch kräm, luktar sjukt gott!
Imorgon ska jag ut och springa tänkte jag, måste komma lite i form nu när innebandyn kommer gång på allvar. Men nu börjar jag bli lite små trött, ska gå och tvätta bort sminket och sen krypa ner i min mysiga kalla säng. Skriver mer imorgon! Xoxo!


Sjukt gammal bild på mig och Sara ;)

ONT!

Hej igen!!
Kom hem för ett tag sen, har precis fått i mig lite mat och så, gott de! Vi vann med 5-1, moahaha, där fick ni killar! Bra spelat tjejer, riktigt bra match! Jag har ont som fan i mina ben, kanske för jag fick en killes huvud på mitt lår, gjorde ont som satan, jaja, imorgon ska jag på stan med mamma, måste köpa en klocka och en kräm så man får fin hy. Men nu ska jag ta en varm duschaoch sen sätta mig i soffan med familjen! Helt klart en perfekt kväll! Ha det bra alla! Xoxo.


Dunkar den just nu.

Innebandy match

Hej bloggen! Jag sitter och ser på Biggest loser, Haha det gör Leo också, tufft :D
Haha, klockan 6 ska jag till ibc centret för att spela låtsas match, ska bli roligt, är jävligt taggad faktiskt!! Vi ska vinna det här Tjejer!! :D Jaja, nu ska jag dunka musik och bara taggainför matchen, vi hörs senare! Xoxo!


oj, precis när jag fått den silvriga mobilen..! år sen, kanske mer!!

Visste ni att..?

Visste ni att jag har klippt mig? :O Inte många som visste, men nu vet alla :D haha!

Sista dagen..!

Fan.. någon som håller med om att sommarlovet gått fort ? Vi börjar redan imorgon..åh!!
Aja, nu sista dagen så ska jag vara hemma och bara mysa :)
Ha det bra, Kyssar!


Helt klart ;D Tack Josef!


UHH!

Jag sitter och myser i soffan helt som vanligt, sen kände jag att det tjicklade på fingret, och när jag kollade hade jag en stor jannelångben på hande, jag fick panik och skakade till fingret, och den hamnde på min tröja, blööööö! Uh, det kryper i helanmig nu.. :'(


uhh..

Ska köpas!

1. Ett par jeans
2. Vitt linne
3. Skor
4. Foundation
5. Hårklämma
6. Mjuktröja från bikbok
7. Mjukisbyxor ( svarta )

Jag tror det var allt jag ska köpa imorgon på stan, Måste ju ha lite nu innan skolstarten!
Xoxo.



Älskar låten!


Mina topp 10 låtar!

Fick bara 6 :D måste kila, puss!


Tänker inte gråta för dig mer!


Tänker aldrig fälla en tår för dig igen!


Summer och Malin!

Hejhej bloggen, just nu sitter jag i Malins soffa, vi har varit här ett litet tag, vi har lagat mat och typ flamsat hela kvällen ;D Haha nu sitter vi i soffan och ska nog snart gå upp pch myser, men nu ska vi driva lite med folk, puss godnatt! ;D<333

RSS 2.0