8 inlägg?

Haha, jag räknade just och jag ha gjort 8 inlägg det maja finss meed, haha hon finns med i 8 inlägg haha!:D najs.
Ville baa säga det, här komme en bild på Maja från idag


Hihi jätte fin! Älska dig!

Maja 16:14!

Hejsan, alla läsare! Nu sitter jag och kollar på andras bloggar och bara atr det lungt, jag fick precis ett sms av Maja att hon varklar så jag börjar rulla mot mötesplatsen, haha sen ska vi hem hit till mig och kanske sitta vid datan eller se på film eller vad det nu blir för roligt :D<33 haha, jaja, jag skriver mer när hon är här, puss! 

 
Haha, en bild på maja från igår, ( cubus )

Maja!

Hey, nu har jag varit på stan med Maja ettt tag, vi hade jätte roligt! Jaja, vi ska träffas imorgon också, ha det bra, bilder kommer snart, puss! :D<3

20 minuter

Hejhey! Nu sitter jag och skriver med ---- Haha, jaa om 20 minuter ska jag nerpå stan och träffa Maja, ska gå en liten stund sen hem och duscha och tvätta håret sen se på andra avenyn!! ME <3 ANDRA AVENYN!
Jaja, nu måste jag kila, puss! :D

Duscha!

Hey! Har precis kommit hem från träningen, tränade med 95orna idag, haha riktigt kul! Nu ska jag ner i duschen och stå och mysa och smörja in mej med min mysiga duschacreem! Jaja, bilder kommer nog imorgon kväll eftersom jag ska träffa Maja älskling imorgon, så kommer nog in lite bilder på oss imorn, ha det bra, Pussar!! :)<33

Överraskning!

Hejhej bloggen! Just nu sitter jag och snackar med Felix på telen, vet inte riktigt vad vi pratar om, haha! Jaja, jag har varit ute och åkt lite moppe med syster i kanske 3 timmar, hälsade på framor och  farfar, var jättte mysigt. MEn nu ska jag snacka vidare med Felic och skriva lite med Maja, ha det bäst, puss!



Maja!

Hej Hej just nu sitter jag och smsar med Maja som vanligt :D haha, vi ska träffas på onsdag och kanske torsdag, ska på stan och köpa lite saker och käka paj från mcdonalds! :D Haha, men nu ska jag ut en sväng, ha det bra puss!! <3

PS: älskar maja!


Svårt...
Faan vad det är svårt.. Vet fan inte vad jag ska göra..Tack Maja Backman för att du finns att prata med<3 allt blir lättare då. Älskar dig!


Smasar..!

Jag vet inte vad det är med mig men jag bara smsar och smsar..! Skiter i vad jag skickar bara jag får skriva ;) Haha, jaja idag så har det varit skola som vanligt, ser fram emot ikväll.. vet ni varför jo... ANDRA AVENYN!! Någon annan som gillar det som fan? Jaja, nu sitter jag coh smsar med Vendela och med Maja, Jag ska träffa Maja Backman imorgon och gå på stan typ :) Ska bli roligt, men nu måste jag kila, ha det bra, puss! :)<33

Måndag

Jaa, nu dran skolan och veckan igång igen, det känns som att helgen gick väldigt fort! :O Eller vad tycker ni?
Just nu sitter jag i ett fotbad, känndes dags för det! Ska måla dom och fila dom så dom blir fina! jag sitter och smsar med älsklingen Vendela Svensson! Vi ska träffas imorgon och gå lite på stan och mysa! Ha det bra, pussar!

FYLLER ÅR!

Hejhej, jaa som sagt så fyller jag år idag! Johho! Jaja, idag så har jag gått i skolan till 20 över 1 :)  Just nu så sitter jag på en stol i mitt rum och kollar på talang, Jag har fått jätte fina saker faktiskt. Bilder kommer imotgon, med min nya kamera! :D<3 haha, pussar!

FÖRLÅT..!

Hejj, gud förlåt så otroligt mycket.. Jag har bara helt enkelt inte haft tid att blogga så mycket men jag lovar att uppdatera nu under veckan! Jaa, idag så hade jag ju sovmorgon som jag också hade igår, jag har ju praoat vid VILA, det har varit riktigt roligt! Nu sitter jag och pluggar tills imorgon, engelska prov eller nått. Jag länktar lite tills imorgon, för JAG FYLLER ÅR!! :D Och jag känner mig extra snäll så jag tänker länka någon och skriva något snäll om alla som komenterar detta inlägg! Så passa på nu. Nej, bilder tror jag kommer imorgon, men nu måste jag plugga så ni får ha det jätte bra. PUSSAR!

Måndag

Godmorgon! Klockan är kvart i 8 så jag ska snart gå till skolan, Lägger in bilder sen på outfit och så. Ses senare, pussar!


Haha, oj, en VÄLDIGT gammal bild, men den bjuder jag på ;)<3


Min nya idé

Okej, jag tänkte såhär, jag lägger in en bild på 2 likadana meningar, men en skiljer dom åt, ni ska gissa vad som är olikt den andra, den som säger det rätta svaret först vinner en länkning och en liten text om din blogg! Lycka till

Ser du skilnaden? komentera svaret.

PUSSAR!


Mohaha..!

Jag fick en liten idé.. <3

Jag saknar dig..

Jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar dig..
Du har varit borta från mig i snart 1 år! Det är 1 år för mycket.
Jag känner mig ensam utan dig.. En pusselbit saknas i mitt hjärta utan dig.
Jag fäller en tår i havet och när du hittar min tår, så slutar jag älska dig!
Jag älskar dig så himla mycket ....!
Du kommer föralltid vara mitt allt och det vet du!


love u

Some love one
Some love two
I love one and that is you


E L L E

Nu sitter jag hemma och mysrer med en ELLE tidning, vad gör ni? <3

LIKA?!?





Jag fick höra att jag var lik Agnes? Det tycker inte jag.. Vad tycker ni? Pussar!

Svarar på frågor!

Postat av: Frida

Favorit mat ?- Fläskfilé med hasselbackspotatis.
Favorit färg?- Rosa tror jag.
Vad gör du på fridtiden?- Spelar innebandy och träffar kompisar.
Vad har du för mobil?- en sonny ericsson.
Vad har du för data?- En svart Packard Bell.
Favorit kläder - Jeans med en tröja eller nått?
Idol?- Har ingen speciel med jag älskar Justin Bieber!
Favorit låt ?- Baby med Justin Bieber!
Är du bra på bloggdesigner och sånt?- Nej,asså jag kan göra men inte lägga in dom.






Postat av: linneah

Vad har du för skostorlek?- 37-38
Hur lång är du?- 1 och 59?
Vad har du för hårfärg egentligen?- Min riktiga hårfärg är blandning mellan blond och bruett.
Vilket datum fyller du år?- 16 april.
Vilket stjärntecken är du?- Väduren
Vilken skola går du på?- Lyckåker
Bor du i hus eller lägenhet?- En stor villa
Bor du i stan eller på landet?- Stan.
 
Postat av:Fanny

Skostorlek?- 37-38
Tröj storlek?- xs eller S
Byxstorlek?- S eller M
Mobil?- sonny ericsson
favvogodis?- Blandat
glass elr godis?-GODIS
Vit choklad elr mörkchoklad?- Det får nog bli vit.
har du en kamera?- nej, men jag önskar mig en när jag fyller år.
MP på mobilen?- ja

Hoppas ni blev nöjda med svaren, pussar!


Förskyld..?

Godmorgon läsare, allt bra med er? Inte med mig, ussh, jag har jätte ont i halsen och snorig..:(
Men jag får inte bli förskyld!! Det kan ju kanske bero på att jag gick i skinn jacka ner till stan och tillbaka med sara igår när det var svin kallt! Men, vi får se hur jag mår imorgon. Idag så ska nog jag, pappa och mamma dra ner till glassbaren och ta en glass, det kan vara gott för min onda hals! Bjuder bara på en gammal bild idag, kommer fler inlägg underdagen.
PUSSAR!




BILDER

Bilder från igår









Haha, det var alla jag kunde bjuda på för den här gången :)<3 Pussar!


BRS-CUPP

Nu har jag duschat tvättat håret osv. Idag ska jag och Sara gå till Södervärnoch kolla lite på BRS-cupp, finaler idag :) Blir nog rätt kul! Sen ska vi kanske dra in till stan innan Sara ska hem. Igår gjorde Sara och jag lite ansiktsmaser och så, bilder kommer senare! Sen när vi skulle bädda så fick jag världens jävla magont , mådde illa och skakade i hela kroppen.. Allt slutade med att jag fick sova inne på badrums golvet, inte trevligt fast ändå ganska mysigt! ;) Men nu ska vi gå och käka lite frukost, hörs senare!  Puss & Kram    


Stor saknad..

Jag saknar min syster Frida så otroligt mycket.. :( kom hem nu!!


Haha, hon är så söööt, fast bilden är väldigt gammal!
btw, läs gärna hennes och hennes pojkväns blogg nu när dom är i spanien- http://johanochfridas.blogg.se/
Pussar!


Något specielt?

Är det något specielt ni vill att jag sak göra i bloggen så den blir mer intresant? Typ sminktips eller hur jag sminkar mig eller hårtips? vad som finns i min väska eller bara ett vanligt inlägg? Kom gärna med förslag, jag gör allt jag kan för att få min blogg igenkänd! Ha det bra Pussar!


FRÅGESTUND!!

Nu har ni chansen, fråga mig om vad som helst! Svarar på allt! Pussar

Se hela bilden

HISSA ELLER DISSA!


Mittbena?


Snebena?

Pussar!

Äntligen..

FFAAAN! Jag hade tagit kort på allamina saker jag köpt i stockholm, men det försvann? :O hur fan går det till?
Jaja, jag kom hem till Sara imorse som en liten överraskning, så vi hoppade lite studsmatta och pratade med hennes storasyster Sanne och hade mycsigt, kommer bilder snart. !


Jag börjar bli vig!!


Sara med!


SARA SMISKADE MIG I SUMPAN!!



Haha, hon fick igen!

haha, se ni att jag får hennes knä i mitt lår? Det gjorde så jävla ont!!

Alla bilder för nu, ha det bäst, pussar! !


Undrar bara..

Joo, jagtänkte, om jag nu ska sjunga en låt och ladda in den på bloggen, vilken ska jag sjunga? Ni får gärna komma med förslag, pussar <3

INTE TRÖTT!

Hejsan, jag är pigg som attan, men ändå väldigt trött! :S vad ska jag göra, haha. Jag lägger mig och läser min bok: Expert på att rodna. Ha det bra, pussar!
Tack för komentarerna, fortsätt så, så lovar jag en överraskning! <3


lyssnar lite på den här så kanske jag somnar.

Hemma från stan!

Kom hem för kanske 20 min sen, och har varit på stan och shoppat 2 par björn borg trosor, men vi får se om jag ska byte eller inte, jaja :) Jag ville bara att ni skulle veta att jag är tillbaka :)<3 Får se om det blir nått mer inlägg före kvällen! pussar


bild från i förrgår tror jag,..?


Vad tycker ni?

Jag har funderat över att sjunga en låt och ladda upp den på bloggen, men jag är lite osäker.. Vad tycker ni, ni bestämmer helt! pussar

Godamorgon!

Godmorning bloggen! Idag så gick jag upp vid halv 10 ungefär, var väldigt trött, vet faktiskt inte varför.. :S jaja, idag så ska jag och pappa lite på stan och fixa lite grejer, sen hem och bara ta det lugnt.
Jag har nog inte så mycket mer att säga, så ni får ha det bra bloggen, pussar!


Dagen outfit idag-
tröja- Ginatricot
jeansleggings- Ginatricot



Godantt

Godnatti bloggen, jag ska nog inte sova ännu men jag ska tvätta bort sminket och klä på mig pyamas och ligga i sängen och se på tv och smsa lite, så hadet bra, pusar!

Kiosken idag.

Hejsan, idag så har jag varit på södervärn i 4 och en halv timme!! Jag kom vid halv 12 och träffade Saga, så vi gick runt lite och kollade, sen vid 10 i så ringde Elin, så då skulle jag gå till kiosken, så stod vi och pratade lite och så, sen efter 3 minuter så kom Sara och då bytte vi av Maja och Vendela :) Jaja, sen stod vi till kvart över 4 ungefär. Jag orkar inte ladda in alla kläder och sånt jag köppt eftersom lite saker är kvar i stockholm, men det kommer kanske om 2 dagar. Så ni får bara en bild på min med en ny tröja. Hoppas ni får en härlig kväll så hör jag av min imorgon, då jag kanske ska hem till Elin och sova där, isåfall kommer bilder kanske imorn eller nästa dag, Pusspuss!


bild från idag.

Snart ska jag åka hem..

Hejsan bloggen, nu sitter jág i min mosters kök och ska snart åka iväg med flyget, eller om 5 timmar men ändå.. Jag har shoppat som en galning och bara mysigt och haft det super! Jaja, imorgon så ska jag stå i kiosken med Sara bästavän på BRS-cupp. Det ska bli riktigt roligt faktiskt, menmen nu ska jag och Karin ut med hundarna, så ha det bra, bilder kommer nog upp imorgon. puss!!

stockholm!

Hejsan bloggen! Nu har jag kommit hem till Karin och Stefan efter stt ha shoppst i kanske 2 timmar, jag shoppade väldigt mycket så det kommer bilder när jag kommer hem, alltså på måndag eller tisdag, det får vi se :) Men ha det bra sålänge, puss :)<3

RSS 2.0