Malin again!

Godmorgon! Sitter just nu i min säng och ska ut och hjälpa pappa lite, skriver mer sen! Puss!
Malin idag igen!


Malin!

Hejsan, jag sitter just nu i systers rum och sjunger lite, Jo, imorgon så ska jag in till stan vid 12 och träffa Malin älskling, Sen ska vi träffa Wille och Gabriel, sen ska vi hem till Wille och se film tror jag, mysmys! Ska bli roligt att få träffa Malin sweetie! Skulle egentligen varit med Emma Larsson men hon kunde inte..:( Men emma vi får ses en annan dag ! :D
Haha, jaja, har ingenting mer att säga, hr bara en fråga, ska jag vara blondin eller brunett, eller som jag är nu ?


shopping

Hej, idag var jag på stan med mamma en liten stund, jag fick en jätte fin stor vit tröja med en kanin på som jag ska ha som natttröja, sen fick jag ett linnefrån cubus för 29 kr, och sen en parfymsom, kommer inte ihåg vad den heter, menmen, nu ska jag gå, pappaoch jag ser på film, haha, ses imorn, hejdå! :)<3

xoxo.

Älskar låten

Älskar denna låt!


Tack Sofia

Taxk Sofia Blixt, för allting, för att du finns för mig.


Kneippbyn

Åh, vad glad jag blev när jag såg att timotej och Darin skulle dit :O AHH, Hoppas Darin sjungen Love killer (a) haa! Nej ska åka in nu, puss!

xoxo!

Äntligen!

Hej, just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, klockan är bara 06:46 fattar inte hur jag rokar :S Aja, igår var jag på stan och köpta en myströja från bikbok och 3 ringar på H&M. På vägen hem så åkte jag 10an bussen hem och precis när jag hade satt mig så smsade Isabel Malmqvist mig och sa att vi satt på samma buss, åh jag har saknat dig så mycket älskling! Jaja, vi ska se på Nickelodiongrejen ikväll, men kanske inte om det blir spöregn, vi får se. Idag så ska jag iallafall träffa en kompis, haha nämner inga namn :D MEn vi ska väl se film eller prata och bara ha roligt, haha, jaja, men nu ska jag sova en stund till, puss och kram!
xoxo!



Haha, oj..! ( gammal )


älskar låten!

Tråkig dag..

Hejsan, idag så skulle jag igentligen vara med en kompis, men det blev inte så, jag skulle sola lite tills imorgon men så kommer det ingen sol :S! Det bullrar och det är molnigt och kallt, så jag åker ner till stan en stund och ser om jag träffar någon där. Nej måste kila och fixa mig.
xoxo.

En ängel

Jag frågar mig varje dag hur jag kan ha haft en sån jävla tur.
Hur gud kan ha släppt ner sin finaste ängel till jorden..
Och hur jag kan ha en sån jävla tur att lärt känna den ängeln.
Du är verkligen den snällaste personen jag känner.
Du är en sån jävla fin människa.
Du bryr dig verkligen om alla dina vänner.
Du finns om man vill prata ut,
Du har just DET som alla letar efter.
Du är den jag älskar mest på hela jorden.
Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig,
Och jag tackar gud varje dag att han gav bort sin finaste och värdefullaste ängel!
Jag älskar dig Maja Backman.




Kan inte låta bli!

Hej, jag kan bara inte låta bli att blogga, det känns som jag får ut allt jag vill här. Jaja, så jag tänkte börja blogga lite igen, det är bara jobbigt att göra en ny blogg och börja om från ruta ett om ni förstår. Men nu har jag tänkt att sattsa och göra en ny header och fixa till min blogg så den blir riktigt bra! Hoppas ni vill det och att ni kommer tycka om det!
Jaa, sommaren är verkligen här nu, det är ju över 30 grader varje dag nu, jag orkar verkligen inte sola, det är så varmt så jag orkar inte, jag nästan kokar eftersom jag andvänder hawaiian tropic, men dagarna rullar på som vanligt och det går bra. Nej, nu ska jag gå och ta lite mat, ha det bra!
xoxo.


miss clara.

RSS 2.0