Tatuering jag vill ha så fort som möjligt

Något i den stilen, fast finare förståssssssssssssss! ♥ Hoppas du förstår hur mycket jag älskar dig!

ME WANT!

Hittar så jävla mycket jag vill ha, måste dela med mig!
(tröjan)

Ska beställas!

Vet dock inte om jag får allt, men lite ska med hem till lilla mig!
Allt från Monki, bästa affären!

From the ice inside your soul

Nu drar jag iväg till skolan, körde på ett par jeans och en tjocktröja idag eftersom det är fredan! Alltså lite myskläder! Det blir att stå i caffis med Sara och Jonathan idag med, ganska skönt faktiskt! Men jag bloggar mer senare, pussar! ♥


Jag älskar dig mest av allt, glöm aldrig det!

Käraste syster! Allt vi gjort tillsammans, allt vi har gått igenom tillsammans, allt du har hjälpt mig med, alla dessa stunder är världa mer än guld. Jag är så himla glad att jag har dig vid min sida, dag efter dag. ♥ Jag hoppas du vet att jag alltid finns för dig, jag ställer alltid upp och även om vi bråkar ibland ska vi aldrig gå skilda vägar. Du är så himla underbar, min förebild och den jag berättar allt för, och jag vet att du berättar allt för mig också, och du vet att det stannar hos mig, aldrig att jag skulle berätta en hemlighet för någon, det har du mitt ord på! Allt för dig syster. Jag ville bara att du skulle veta det här, fast jag tror nog du redan vet det! Föralltid du och jag, sida vid sida, genom livet, även hårda tider, men det är då vi stöttar varandra som mest. Det gör så mycket, bara att veta att du finns där, du behöver inte göra så mycket, bara jag vet att du finns och att jag har dig vid min sida.
Jag älskar dig, glöm aldrig det ♥Frida Johansson♥! Älskade syster

blä på dig


Jag gråter bara i regnet

Alltså kommer du aldrig få se mig gråta din töööönt

Du Är Personen Jag Inte Klarar Mig Utan

För 2 år sedan hatade jag dig, mer än något annat, du fanns inte för mig alls, efter ett stort bråk så gick vi olika vägar. Från Bästavänner till såkallade " fiender " Jag litade inte på dig, och jag hatade dig mest av allt.
Vi hamnade i samma klass i 7an och vi började småprata lite ibland, du var fortfarande en person jag inte ville ta upp kontakten med. Men tiden gick och vi blev allt tajtare. Tills en dag vi gick ihop på gympan och vi skrattade tillsammans för första gången på 3 år. Det kändes så jävla skönt. 7an gick och vi blev vänner, tiden gick och 7an gick mot sitt slut och vi hade blivit väldigt bra vänner. Nu går vi i 8an och vi är tajtare än någonsin. Nu är du persinen jag inte klarar mig utan, du är den som driver mig framåt. Jag är otroligt glad att vi top chansen och blev vänner igen. Linnea Logström, jag älskar dig och jag vill ALDRIG förlora dig igen! Aldrig, du ska föralltid vara mig Lenny, du och jag genom allt!♥
Minnen med dig från 7an. säger bara några, säger jag alla tar det år.
-1- Har du varit på tjejkalas? - Jo.. ( robbotdans )
-2- Lyckades dututu!
-3- Nahj..Joh..
-4- Joh..okejdåå!
-5- vem är du?? - jag är döden! 
-6- ligger i soffan och smaskar med tuggummi! 
-7- Lenny och Knirp! 
-8- Håll käften! ( ställningen )
Du är den värdefullaste jag har, jag älskar dig Linnea.

Låtorgasm

Gillar inte killen egentligen..men han gör låten riktigt bra!!

PLUGG - TRÄNING - PLUGG - TRÄNING - PLUGG

Hej, sitter just nu och pluggar som fan, har ganska mycket till imorgon, om en stund så ska jag in och spring 3 km på tid, sen blir det mer plugg, sen ska jag till innebandyn och träna en timme och sen hem och plugga igen! Jobbig dag enligt mig! Men, dagen i skolan har varit as skön, sett film och bara pratat och sen hade vi bara syslöjd! Och nästa vecka så ska vi stå i caffis! mysvecka för mig och Sara! Men nu måste jag fortsätta plugga, ha en trevlig dag och kväll! Puss.

Huvudstaden

Imorgon åker jag och mammsen till Stockholm! Ska upp och fira mormor, men vi hinner med lite shopping också! Vill ha ett par nya jeans och några t-shirtar och kanske några smycken! Vi får se, men ni får ha det bäst och jag finns ALLTID på mobilen!
Bjuder på en bild från nuet.

Sara bästavän

hejhej, nu är Sara här och vi ska sova här inatt! Hinner inte blogga mer! Bjuder på en bild, hahaha, hoppas ni får en bra kväll! Puss!

Datan borta!

hejhej nu är det så att jag har varit lite dum och blivit av med både mobilen och datan, inte bra! men jag får nog tillbaka det snart! Men ni får ha det bra! Puss

5km

Har precis duschat,sprang 5 km idag också! Och nu har jag godisförbjud och jag äter inga kolhydrater! Awsome!
Imorgon blir det upp tidigt för att hinna baka...eftersom jag la ner tid på matte, Italienska och No! Menmen..ni får ha det bra, puss.

Skoltime

Har precis gjort mig iordning och så, drar till skolan om en liten stund! Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra förutom att jag ska springa 5km! Ha det bäst!
Right Now!

FYL

Trodde du hade förändrats? Du sa att du inte var sån längre, men vad är det första du gör? Jo precis samma sak som alltid! Orkar inte med dig längre, vill inte ha dig i mitt liv. FYL = Fuck Your Life.

Ut och träffa vänner

Har inte gjort ett piss idag som jag skrev, men nu ska jag göra mig iordning och dra ut och träffa Max och Leo, vad vi hittar på har jag ingen aning om, men det blir säkert roligt! Får se om några bilder kommer in sen, ha det bra, puss!
jag älskar dig

lyckad kväll (y)

Kvällen igår blev riktigt lyckad, E kom hit vid typ 10 och vi satt och pratade och så! Sen åkta han hem vid 12. 
Imorgon är det skola igen..ser inte fram emot det alls faktiskt! 
Ikväll kommer Frida hem, hon har varit i Stockholm och vem vet om hon har med nått hem till mig? Lägger in lite bilder på det sen i så fall! Men ni får ha det bra, puss!
PA: strök för första gången idag och tror ni inte jag bränner mig så jag kommer få ett ärr ?jävla bra jag är! tummen upp för det!

E

Hejhej, har tränat klart, ätit och duschat nu! Ska ta på mig lite kläder så kommer E hit om en stund! Får se vad vi hittar på, blir nog roligt! Puss!
aii dee..

LITE bilder från Mallorca

andra dagen..RAND
Kommer mer sen! puss

du vet vad jag känner

spelainget spel, det gör mig bara arg.

Förlåtförlåt

Hejhej, ganska många har klagat på att jag inte bloggat! Men jag har inte orkat och har inte haft nått att skriva om! Men nu ska jag försöka börja lite igen, kanske ett om dagen eller så? Idag har jag varit på stan med Linnea, hon sov här inatt, var sjukt mysigt! igårkväll cyklade vi till ishallen för att se några spela men vi kom en timme sent och dom hade slutat spela..så vi satt och pratade med Chris och Simon ett tag sen åkte vi hem och hämtade pengar och sen drog vi till hemmakväll och köpte chips och powerking! Sen idag har vi varit på stan och jag fick med mig en skinnjacka och ett par svarta jeans med mig hem! Awsome! Nu ska jag städa rummet och sen träna! 5 km på tid! GOGOGO! Sen kommer förmodligen Elliot hit senare! Men nu ska jag fortsätta städa, hoppas ni är nöjda med att jag bloggar igen, puss!
Linnea jag älskar dig! 
- Shh..!
- ..Nahj..!
HAHAHAHA, jag älskar våran humor älskade du!

RSS 2.0