JESTBLÅG

heeei! jag kan stava egentligen, ba så ni vet det liksooom.
hemma hos mattan tonight, spelat bonk med J & F och skrattat en hel del! underbar kväll! imorgon fyller frittjof 17 år, blir att fira henne med paket och så innan jag draggar hemåt på min racerbike. nu håller mattis på att somna, så jag måste gå och få henne pigg igen. cyaaaaaaa ♥
/ världens bästa jakobsson

Dagens konversation

" Sara och jag hittade en choklad kaka som var typ lite mer än hälften kvar i, jag tar upp den och tar en bit, frågar sen sara om hon vill ha "

Matilda- Vill du ha en bit ?
Sara- Nej, jag vill inte ha AIDS ?
Matilda- meh, tror du någon har knullat med den eller ??

HAHAH! Ska börja med "" Dagens konverskation "" 



Jag älskar dig M&K

Du är den bästa som finns, jag älskar dig något otroligt! Föralltid du och jag!

jag älskar dig Klara Söderström ♥

BB

har precis haft en ansiktsmask och bara gjort mig lite fräsh! Det behöver man ibland! Nu ligger jag ch ser på bb. ! imorgon ska jag på stan med Louise en stund, ska bli mysiiigt! Hare görr, puss!

Från min fest/tjejmiddag

Jag är kääääär i dig!

♥Du är nog den sötaste jag sett underbaraste!
Jävla söt du är <3

Sola?

Har velat sola hela lovet med har inte haft tid..men idag får bli en solar dag då, ska sola så man får lite faaaaarg!! SKÖNT! Hare gött!

Bild från förra sommaren

påskmarsen

Hejhej, idag var jag med *** en stund från 12 till halv 3, vi såg på barnprogram och hade allmänt roligt! Sen vid 3 drog jag till Maja och gick ner till stan och gick påskmarsen, träffade några man kände och vi hade också allmänt roligt! När vi hade gått klart och fått våra påskägg gick vi ner till Kallis och tog lite kort och satt och pratade och skrattade! Jag älskar dig Maja Backman! Sen efter ett tag kom Gabbe och Wille och badade, fattar inte att dom klarade det, det var ju typ minus grader.. ? menmen det var sjukt kul iaf. Bjuder på några bilder. enjoy.

min och Majas äggpåst typ.


Nej, nu får det räcka, puss.

lunch

lunchen idag kan man säga!

Älskar dig bästavän

imorgon blir det stan med Sara, sen hem hit och sova här! Myyyys, idagåkte min käraste syster till Turkland, kom några tårar, kommer sakna henne!!Menmen, nu ska jag kila, puss!! 


Älskare!!

GÄSTBLOGG ♥



GRATTIS ÄLSKADE BÄSTAVÄN! DU ÄR DET BÄSTA SOM FINNS ♥
/s

Tomorrow

Imorgon fyller jag Fjortis för er som inte visste! Ska bli riktigt roligt, träffa vänner och umgås! Men först ska jag jobba hela dagen ute på Snicken och sälja korv! JIII!!! Men sen blir det mys med dom närmaste. Men nu får ni ha det bra, glöm inte att gratta mig imorgon ! 
Peace! ♥

Love to you ♥


♥♥♥♥


Klarey

Har haft ett litet uppehåll med bloggen, har inte orkat blogga eller haft tid! Men nu kommer jag blogga när jag har tid och orkar.
Fick också endel omogna kommentarer, det roliga är att jag vet vem som skriver dom men dom tror inte jag vet. så från och med nu kommer jag godkänna kommentarerna innan dom syns, to bad boys som försöker sänka min bloggg, bara väldigt omoget, ni måste trycka ner andra för tt ni har så dåligt självförtroende själv. Synd att jag inte tar åt mig bara. Så nu vet nidet, och kommer det fler sånna kommentarer så lovar jag att jag polisanmäler jag er. Upp till er nu.
Tillbaka till real world, idag ska jag hem till Klara och sussa där, ska städa lite i rummet först, sen ikv blir det kanske ut en liten stund eler hyra en film och mysa. Vad ska ni göra idag. puss.
hoppas alla läsare kommer tillbaka nu när jag börjat blogga igen 

RSS 2.0