Noak, Olivia och Adam är trevligt folk.

hejhej, är just nu hemma hos Ollan! Ollan, Adam och Noak ligger i sängen och myser och jag sitter i Ollans stol och är forever alone. Men jaja! igår så sov Ollan hos mig, vi såg lite på tv och åt mat med min släkt. Hur mysigt som helst. Imorse så vaknade vi runt 8 och gick ner och väntade till Justin Bieber var på TV! OMB! sen gick vi bara runt hemma hos mig till klockan typ halv eller nått, sen satte vi på en Beck film och såg på den ett tag. Sen blev jag onaturligt sugen på pizza så vi åkte och beställde varsin o tjockade i oss.Och nu sitter i hemma hos Ollan och myser med grabbarna!Men nu ska jag dra o va soccial. hejmedi!

Älskar dig !


Tjenatjena! Brreeetbreet!

Hej! sitter i min säng och har precis målat mina naglar! Ska kila in i duschen nu, sen kommer Bruuuuur hit ett tag! Ska se på Never say never hade vi tänkt! hehe! Imorgon ska jag jobba på mässan som jag gjort hela dagen idag! Jobbigt..! Menmen! Ha det super bra allihop! Puss

Hos dom bästa

Tillbringar typ kvällen med Robin och Jonas! Superhärligt folk! Vi sitter o pratar o tar lite kort.
Förlåt för mitt stora blogguppehåll, har inte orkat blogga. Men jag ska försöka komma igång med det nu. Dagen imorgon är inte helt 100 ännu, ska vara med någon av mina bästa vänner (olivia,sara,linnea) Får se. Ikväll ska jag nog sova hos Sara, får se hur det blir de med. Men kommer tillbringa en bra stund med dom bästa killarna. ha det skitbra.

RSS 2.0