Så jävla sann

" En man har föredra för 500 elever, efter ett tag tar han upp en 500 lapp och frågar
- Vill någon här inne ha den här?
Alla räcker upp handen.
Han knycklar ihop den och frågar samma sak
- Vill någon ha den här?
Alla räcker upp handen
Han kastar den på marken och trampar på den
- Vem vill ha den?
Alla räcker upp handen, då säger han
- Ni ser, hur Det här ska ni ta lärdom av, för hur ful och smutsig någon är så har den samma värde! ♥

Kul med pojkarna

hejhej, sittter hemma hos ture just nu, Oliver sover och ture ser på film! HAHA, sover hos Sara ikväll! Ska bli sjukt mysigt! Ha det bra, bloggar mer sen!

Hatar mitt liv

Jag hatar verkligen mitt liv!! Alla är smartre än mig ic all behandlar mig som en bebis för att jag aldrig fattar. Skulle någon bry sig om jag dog?


Match/sviken

Hej, taggar till match just nu, trodde en skulle vara här men nej jag blir sviken som vanligt. Aha, hoppas vi vinner, försöker hålla humöret uppe. puss


Du är underbar

Du är underbar. Du för mig lycklig, tror jag är kär..!


Sköna vänner man har!

Hej, som rubriken lyder så älskar jag mina vänner! Satt i soffan utan byxor, helt osminkad, med mina rosa luddiga tofflor, det plingar på dörren och oliver, Tobias, Viktor, och Jimmy står där hur söta som helst och frågar om dom får komma in! tyvärr svarade jag nej eftersom jag varken var fixad eller hade byxor på mig, ledsen grabbar. Gårdagen blev jätte mysig, hade hur roligt som helst på gården, spelade pingis med oliver, jonathan, saga, andre och Christoffer fram till 12, då drog jag och Sara hem, vi följde oliver hem också! Hände även en sak som gjorde kvällen extra bra! hur som helst har det varit en sjukt lyckad dag/natt.


GLAD TJEJ

Hejhej, mobilbloggar nu för första gången! Ska snart dra till gården! Ha en sjukt najs kväll, puss


Vit iphone!

Är så himla glad just nu, mamma och pappa gick med på att jag får en vit iphone, får den ikvälll! Livet kan inte bli bättre just nu! ♥

RSS 2.0