Hejdå bloggen!

Hejdå föralltid bloggen, nu ar jag bort den, jag har haft roligtmen nu får det vara slut..!
Hejdå!  

Justin som liten..!

Aww, fyfan vad sööt han är!!



Elin!

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering, Jag har hafy fullt upp dom senaste dagarna, jag har varit i tofta och solat med elin sen drog vi hem till mig och sov i min stuga, fan vad roligt vi hade alltså, kommer aldrig glömma det Elin! Vi pratade i telefon hela kvällen med tillexempel " Göran " Haha, ingen fattar men aja! Sen idag så vaknade vi vid ungefär 10 så vi gick in och åt frukost sen drog Elin hem för att platta håret och göra sig fin sen tog vi bussen in till stan och gick där till halv 5, sen tog vi bussen hem och sen var dagen slut! Jag köppte en blus till mamma och en hawaiian Tropic Deep som Elin också köppte, ska prova den någon dag, det är som en solkräm. Jaa, imorgon ska jag träffa Elin och en annan haha, kan inte nämnas i bloggen tror jag. Haha, men nu är jag riktigt trött, ska nog sussa nu, ha det bäst!!
/ xoxo


söta elin! (A) älskar dig!

Nu jävlar ska jag bli brun!


Haha, fint jag och elin sov!


Ai, orkar inte mer, mera bilder kommer imorgon, puss godnatt!


Hihi, min och Elins låt, vi dunka den hela vägen hem! Ni tror inte attnågra kollade, haha jodå! :D


Vad fan har hänt?!

Har ni tänkt på att jag inte har skrivigtom Justin på ganska länge..:S Vad fan har hänt, jag lyssnar inte så mycket på hans musik längre heller.. shit, ALVARLIGT!!


Nej, jag måste skärpa mig, ska sätta mig och kolla på hans bilder och lyssna hans musik nu i någon timme!
/ xoxo


Avgjort!

Hejsan, nu har 7 stycket röstat! Inte så mycet men tillräckligt för att det ska avgöras! Och den nya kategorin är VECKANS BLOGG! Jag kan inte ta veckans gulligaste komentar för jag får typ aldrig några.. Och veckans bild blir bara på Justin och det kanske inte är så roligt för er, och veckans låt blir ocksp bara om Justin, hihi! Så veckans blogg blir det! Hoppas ni blev nöjda! Puss!


Kneippbyn idag!

Hej, fick inte tag på någon som ville göra nått idag.. :S Men tillslut så fick jag tag i Elin och hon kommer om 10 min ungefär, då drar vi ner på kneippbyn, hoppas vi badar, älskar att bada! Haha, sen ska hon till en kompis och jag åker hem igen, imorgon så ska jag iallafall vara med Saga lindell tror jag, vet inte vad vi hittar på men det blir säkert roligt! Sen ska jag träffa Maja, Malin, och sara någon gång i veckan! Nej nu måste jag kila!
/ xoxo!

Sommarens färger!

Laser Bikini Hair Removal Methods  pictures


Heej, jaa jag tänkte säga vilka färger jag kommer köra på i sommar, och det kommer helt klart att bli färgglada kläder och bikini! Som tillexempel den här gula. Jätte fin tycker jag! Jaja, det var allt, puss!

Kör på en Hiss eller Diss!

Heej, det känns som min blogg är ganska tråkig att läsa, eller är det bara jag som tycker det?  Jag tänkte iallafall köra en hiss eller diss för att göra det lite roligare! 

Hiss! 

. Jag hissar sommarvärmen så man kan sola!! 

. Färgglada bikinisar! :D

. Sova över med kompisar! 


Diss!

. Myggor! 

.  Att det är kallt i vattnet! 

.  Mit lilla rum..-.-


Haha, inte världens roligaste! Men ni får ge förslag om vad ni vill att jag gör för en Hiss eller Diss! Pussar!


Midsommar!

Glad midsommar! Hihi, solen skiner och det är jätte mysigt här ute! Har inte så mycket att säga alls faktiskt, Imorgon kommer svaret om vilken ny kategori det blir i bloggen! spännande, jag har ju en röst också! MEn jag får se, fortsätt rösta på!! Ha det bra, pusss!



Hihi, en bild på mig för en gångs skull :D










Du är saknad!

Saga Lindell, jag sanar dig så otroligt mycket, Vi har faktiskt fina minnen ihop, när du jag och Linn var hemma hos dig och vi dansade och hade as roligt! Aww, jag saknar dig gumman..<3


hihi, älskling! !


Vilken tycker ni?

Hejsan alla söta bloggläsare! Jag tänkte att ni skulle få välja en ny kategori här i bloggen! Här kommer alternativen!


1. Veckans blogg.
2. Veckans gulligaste kommentar.
3.Veckans kompis!
4.Veckans produkt ( Typ en bra foundation eller ett bra shampoo eller nått )
5. Veckans låt!
6. Veckans bild!

Ni väljer, jag skriver vad det blev den 26, ni har 3 dagar på er! Kommentera på, jag blir glad för kommentarer!!

puss!

Me + sol = BRUN!

Hejsan, jaa idag har det varit riktigt dint väder! Vi har gjort iordning det sisat i huset sen så har jag legat och solat en stund, var inte ute efter någon färg utan bara att få värme! Men jag fic färg ändå, och som ni kanske har sett på några bilder så har jag ett silvrigt halsband med ett M på, och jag råkade jag sola med så jag har ett fint blekt hjörta på min hals! Skit fint! Haha! Sen så har jag lyssnat på Justin biber såklart! Men nu ska jag gå och duscha och tvätta håret eftersom min pappa spolade mig med vatten, så vill göra mig fräsch med rent och fint vatten och sen så fick jag nytt shampoo och balsam idag (a)! hihi. Ha det bra!



Älskar dig JB!


Saknar..

Hejsan, en gammal kompis skrev till mig nu precis, åhh fick tillbaka gammla minnen! Saknar dig Klara!



Äntligen besök!

Hejsan, nu sitter jag här med lucas, han sitter och petar på mig med en sminkborste..? Jaa.. han är som han är! :D
Men idag så har vi bara varit hemma och haft det roligt, klockan 6 så  drar jag till innebandyn, ska bli roligt!! Men nu har jag ingenting att skriva, puss!





F*n!

Jaa, som ni vet så har jag ju flyttat ut till våran sommarstuga, och då passar inte den vanliga nyckeln hit utan en annan vi har fått, Och sen skulle jag ge pappa den vanliga nyckel till pappa för att få en ny hit ut, och så hittar jag inte dom där satans nycklarna? Jag letade säkert i 2 timmar men nej jag hittade dom inte. Så jag var tvungen att gå upp vid kvart över 6 idag för att få lift med pappa in och leta i huset, och när jag kommer in dit så gissa vad,...? Joo, dom hänger precis innanför dörren ? Då har jag letat ihjäl mig här ute och var tvungen att gå upp as tidigt!! Åhh vad arg jag blir!!


Fan vilken rolig helg!!

Hahaha, jag är as trött efter domhär 2 dagarna..
Jag, Sara, Ollie, Hanna och Emil sov över i ett 2 mannatält inatt :D hahaha! Vi var vakna hela natten, eller ialafall jag sara och ollie, hanna och emil somnade ganska länge, men jag och ollie bråade om hans mobil,haha och sara tjicklade olli så han blev sur, moahaha! Jag rota typ runt i hansmobil, väldigt intresanta saker där ollie ;)  Hihi, jaja, på morgonen låg alla och sov, det var så jävla varmt så det inte är sant, men jag kom fram till dörren och fick lite luft, sen var jag tvungen att åka hem.. :( Jaja, vi har haft riktigt roligt iallafall, och nu sitter jag ute i min sommarstuga igen och myser!  Haha, igår var vi ju på kneippbyn, Sara fick mig att åka gokart eller vad det heter, fett stolt! Och jag fick sara att bada, haha, sen kom ollie och truls, och dom ville bada också så dom hoppade i med kläderna på.. :D hahaha! Jaja, allt för denna gång!



Så fin du är!

ollie


Oliver är sötast i världen! Haha


Sara och kneippbyn

hejsan, bloggen! Idag så ska jag och Sara gå ner till Kneippbyn och sola och bada och gå på sommarland. Men nu måste vi dra, vi ses! PS: Jag älskar den 20 juni! hihi!



ojoj, gammal?! :O

Saknar mest av allt!

Jag saknar min Man! Min Nathalie, vi måste ses snart, vi har inte träffats på jätte länge! <33 Jag saknar dig så otroligt!! <3


Älskling, saknar dig!!!

Dagens sötaste och roligaste kompis!

Dagens roligaste och sötaste kompisa idah blir.. UNNI! Jag älskar verkligen den tjeje, så jävla fin, och hon är underbart söt och snäll! Jag älskar dig 'Unni!




 Älskar dig sötaste Unni!

Veckans gulligaste kommentar!

Hejsan, jag tänkte ha en liten ny sak, som jag skulle, nu har jag en tävling som heter " Veckans gulligaste kommentar " Den går till så att ni får komentera vad ni vill på bloggen men det måste vara en av dom 5 senaste inläggen, den som skriver den finaste och gulligaste kommentaren får en liten text om sin blogg och en länkning!
Så lycka till, men nu vill jag ha lite komentarer eftersom ni ville att jag skulle ah en tävling, Lycka till!

<33


Gråter till det?

Hej, jag har kommit på en lite konstig sak.. Jag kan inte kolla på videor om justin och hans låtar, jag kan bara lyssna men inte kolla på dom videorna för jag blir så avundsjuk på tjejerna och börjar gråta till och med, det har hänt 6 gånger nu..!
Det är lite weard! Men jag älskar hans röst så jag lyssnar på låtarna och kollar bara på bilder på honom istället! hihi!



 
Någonting jag älskar med honom så är det hans ögon och hans leende, någon som håller med mig? <3



Shoping!

 

 Köpte denna idag! Gillar den jätte mycket


Hemma dag

Hejsan, idag så ska jag nog bara vara hemma och mysa, skulle träffa Clara medjag är as trött och har lite ont i magen.. Förslåt Clara, men vi träffas en annan dag!
Jag sitter och geekar justin låter, specielt Never say never! Jaja, idag så blir det nog lite packande eftersom vi flyttar till stugan imorgon.
Men nu ska jag ner och duscha och göra mig iordning, snart dags för lunch! Ha det bra, puss!


puss på dig JB <3

Kär...

Hejsan allihop.. vet ni? Jag är kär!  vet ni i vem? 

 
I den sötnosen! själva JUSTIN BIEBER!

R.I.P

Hej bloggläsare..
Jag är deppig, min mobil tog just ett dopp i min dumma toalett.. jag lutade mig över den för jag skulle slänga en topps och sen sa det bara " plums " Fan vad depprimerad jag blir! Nu har jag någon gmmal sak som får duga..ÅH!


Dagens bild



Helt klart dagens bild!

Kneippbyn

Hejsan, idag så bestämde jag Frida och Johan att vi skulle dra ner till Kneippbyn och tillbringa dagen där.  Ska bli riktigt mysigt, jag tror vi drar vid 12 ungefär.
Joo, jag glömde skriva om helgen igår, den blev lyckad, blev lite varmt i det där tältet när 4 personer sov där, fast på kvällen var vi 6 eftersom vi fick lite oväntat besök. Haha, vi körde kortleken och hade as roligt, men jag råkade somna en liten stund, hihi. Nej nu måste jag sitta och skriva med Nathalie en liten stund, har mycket att prata med henne om, Saknar henne.. :(<33

Puss

ohh..<3

Mitt allt!

Maja Backman du är mitt allt verligen, jag älskar dig så jävla mycket! Föralltid älskling!

 
<33


Justinbieber

Hejsan, nu sitter jag och kollar på Justin Bieber och lyssnar på hans underbara låtar! Det finns några bloggar om honom som jag läser, http://bieberjustin.blogg.se/  och  http://fanavjustinbieber.blogg.se/  Det är dom jag läser varje dag, det är liksom en del av min dag, ifall det har hånt någontin som man måste veta! 
Nej, nu måste jag verkligen kila, puss!


han är så jävla fin! Älskar dig nu coh föralltid!




Han är så jävla sööööt! Ah, jag dör!

Hemma

Hej, det har varit en underbar dag idag, efter senaste inlägget så drog vi ner till neippbyn ch var i lekparken och tog en massa flummbilder, haha! Men nu kom amma hem och vi ska prata om ikväll, jag nog sova i tält med sara. Awsome! Ha det bäst, flodhäst!
( haha har alltid velat skriva så )



mallorca 2007 tror jag:D

Sara & Moa

Hejsan nu sitter jag hemma hos sara ( som är bäst och sjukt snygg;P Och moa är lite bra också ), har varit och kollat på hennes skolavslutning, men nu ska vi kanske ner till kneippbyn och träffa oliver och några. Ska kanske sova här, men vi får se, men nu ska jag kila, puss!! :)<3

 
var den enda jag hittade på saras data, haha!

Västerhejde

Hejsan, nu sitter jag vid datan och lyssnar på Justin Bieber, det var typ en dag sen jag hörde hans röst..!!! Jaja, idag så tar jag bussen eller cykeln ut till västerhelde och kollar på saras avslutning, möter oliver där när han nu kommer, sen så ska vi se hur det blev ikväll, skulle prata om det där, jaja, har ingenting mer att säga, ha det bäst!


SOMMARLOV!

Hej, jaa rubriken säger väl ganska mycket eller hur? Sommarlov, äntligen, eller aa vi har slutat skolan sen har vi avslutning ikväll vid 6. Sen är det bara hem och njuta av sommaren som kommer! :D Iväll blir det mys med familjen och är nog uppe hela natten! Hahaha, jaa nu ska jag spela kort med syster, ha det bra! 



Dagens outfit!


Sista dagen!

Hej, jag sitter och äter frukost just nu, solen skiner faktiskt, idag är ju sista dagen, sen har vu skolavslutning ikväll, ska bli riktigt mysigt och toligt att få sommarlov! ÄNTLIGEN säger jag bara! Idag har jag på mig svarta jeans från Ginatricot, En blommig blus från Vero Moda och en kort svart kofta från vero moda också :) Haha, jag hann inte lägga in en outfit, men den kommer sen! Nej nu ska jag sitta och kolla litepå Justin Bieber, innan jag går och möter Lucas och går till skolan. Ha det bäst!


Föralltid! M <3 J!



Så jävla fin!

Tack för tippset!

Hejsan, idag har det faktiskt varit riktigt varmt :O Så jag passade på att sola som vanligt, haha, jag akn lägga in en bild på min rand sen, jaja, jag har ju fr¨ågat vad ni vill att jag gör med bloggen så den ska funka bättre? Aa, och det var en som sa att jag skulle ha en tävling och göra en ny header så jag har fått hjälp nu med en header och så kommer det en tävling snart, ska bara komma på en bra. Och jag ska lägga in lite mer bilderoch musik osv! Men nu måste jag kila och äta, pusssar!


Man ser den inte så bra, är faktiskt lite brunare ;)


Bilen

hejsan, nu sitter jag i bilen på väg ut till våran sommarstuga, vi ska ut och pyssla lite, vet inte med vad, men det ska bli mysigt.

Vad vill ni?

Jaa, vad vill ni att jag ska göra i bloggen? Det känns bara som att jag skriver och lägger in bilder, man kan tröttna ganska snabbt.. Är det någonting ni vill att jag gör så skriv det gärna.! Puss

Stan

Hejsan, har precis varit nere och tagit mig en varm och mysig dusch, duschat håret och gjort mig fräch! Idag så ska jag ner på stan med mamma och köpa något fint till avslutningen, sen efter det så ska jag kanske träffa Zamira, får se hur det blir med det. Jaja, det var nog allt, ni får ha det bra, puss!!






Älskar justin bieber, en av hans bästa låtar just nu! <3

Sjuk..

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering, jag har inte orkat, jag har hafgt det i tankarna men men orkar bara inte..:S Jaja, idag gick jag till skolan, helt frisk, men sen när jag kom till skolan så fick jag as ont i magen och jag måde jätte dåligt verkligen! Sen gick jag hem för jag klarade inte av att vara i skolan.

Nu ligger jag i sängen och kollar på en film och bloggar lite, men nu ska jag se klart filmen, ha det bra!


älskar dig clara!

VINNARE!

Haha, vinnare av veckand blogg är... Lifeofclara.blogg.se! woho! Haha grattis clara! Älskar dig!

Hihi..Älskling!

Hallojsan, haha vilken dag? Helt underbar, den började med att jag satt vid datan i kanske 3 timmar, sen så gick jag ner och tog mig en varm och skön dusch och gjorde mig iordning och plattade håret, första gången på väldigt länge!! sen kom clara och vi satt och skrattade och jag åt lite mat och vi hade väldigt roligt!! Sen så bestämde vi oss för att ta cyklarna ner till hamnen och ta en glass, det var as roligt för vi tog en as brant backe ner, och min broms funkar typ inte så den typ ( skrek ) eller tjöt som jag vet inte vad? Haha, fan vad vi skrattade, sen så gick vi till glassmagasinet och tog en nummerlapp med nummret 36, aa sen när dom ropade upp det så såg dom inte oss för det var så mycket folk, haha sen så bytte dom nummer till 37.. vi ba: jaha, då får vi ta en ny då? Så gjorde vi det, och vi fick nummer 54? :O haha, så jävla jobbigt, så vi satte oss och pratade. Sen tog vi våra glassar och satte oss på bryggan och skrattade och tog en massa kort. Sen så tog vi cyklarna och cyklade upp för den otroligt branta backen och sen hittade vi en jätte fin liten park eller vad det var, det var jätte fint, så vi tog en massa kort, haha jaja, perfekt dag?! :D nu måste jag kila, puss!

Bilder från dagen.














claras glass!


min glass!


















Haha, nu orkar jag inte mer, ha det bäst! Älskar dig Clara!

HAHA!

Haha, just nu sitter jag och clara och kolalr på Robertn Gustavsson och skrattar som faaaan! :D haha, här kommer ett videoklipp.


Puss!


Clara Jakobsson

Hejsan, nu ska jag gå ner och duscha och tvätta håret och sen platta håret och lägga på lite mascara sen är jag klar och då kommer clara hit, vet inte vad vi ska göra men vi hittar på något roligt :D Haha, jag vill sola lite men vi får se hur det blir med det, nu måste jag gå, ha det bäst!



äkta kärlek..<3

Funderar..

hejsan, sitter och funderar på att börja göra dagens outfit, vad tycker ni?  hihi, minst 5 komentarer vill jag ha! Annars vet jag inteom det är någon ide att ha kvar bloggen asså.. Komentera på nu ;)<3 Älskar er!

Hiss/diss

Hejsan, idag har jag ju legat i solen mesta delen av dagen, vi åkte ut till våran stuga och där är det mer le så det blev varmare! :D NAJS!
Jaja, Oliver ville att jag skulle göra en Hiss/Diss om honom, så jag ska försöka, känner ju inte han så jätte bra men jag försöker!

Hiss!

1. Han är en riktigt snäll kille!
2. Han har humor och får en och skratta.
3. Han är kort och det är gulligt!

Diss!

1. Jag känner inte han så bra, det är diss..
2. Han svarar inte alltid på sms..
3.Han är lite blyg.. ;)


Haha, hoppas du blev nöjd Oliver, kom inte på fler för jag inte känner dig jätte bra ;)

Älska!

hejsan, nu drar jag ut och sätter mig i en solstol och solar, ska försöka bli lite brun på ryggen idag, ehm jaa.. Jag kan lägga in lite bilder senare, har nog inte så mycket mer att säga just nu, ha det bäst!

Ps: glöm inte att du kan bli veckans blogg!


Dagens Fråga..?




Jaa.. Dagens fråga är-- Varför tycker alla killar att justin bieber är gay och ser ut som en tjej och sjunger som en tjej..? Han är urgullig, och han helt enkelt den perfekta killen! Han sjunger jätte fint, han är riktigt söt och allt är bara perfekt!


eenie meenie - Justin Biber and Sean Kingstone

Never say never - Justin Bieber

Never let yo go - Justin Bieber


PS: Kommer ALLTID älska Justin..!

5 saker ni inte visste om mig..

Tänkte att ni skullefå veta lite mer om mig.. Här kommer 5 saker!

1. Jag får dåligt samvete när jag dödar en snigel..
2. Jag har haft platina blont, svart, brunett, rötthårigt, råttfärgat, och vanligt sommar blont hår.
3. Jag sitter alltid och sjunger till We are the world.
4. Jag plattar inte mitt hår.
5. Haha, jag har inte fått ett enda myggbett iår :D

Haha, hoppas ni lärde känna mig lite mer ;)<3


Haha, ganska gammal bild.. men bjuder!

Blev en rand..?!

Moahaha, jag satte mig ju och solade, jag tror jag solade i ungefär 45 minuter, och vilken rand jag fick..? :O haha, det blev en ganska skarp.. haha, jag blev väldigt glad :D haha, just nu står pappa och grillar och mamma klipper zack, jag sitter och solar lite igen:D hha, imorgon så ska jag nog träffa Unni och Nathalie tror jag, men dom vet inte om dom kan ännu :) men nu måste jag kila, vi ska äta, puss!


Sola!

Hejsan, nu sitter jag hemma och kollar på justin bieber ;) haha! men nu hinner jag inte skriva med för nu måste jag ut och sola!! Bilder kommer in sen!

Studenten

Hejsan, just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på Justin Bieber, haha förvånar det er?  haha, jag har nog inget mer att säga förutom att jag och frida var ute förut och kollade lite på stdentvagnar som åker, dom är jätte fina, men fick dock lite öl på mig iår också.. -.-<3 måste kila, puss!

slöjd

hello, nu sitter jag hemma och lyssnar på Justin Bieber låtar! ÄLSKAR JUSTIN!!  Haha, jaja, ska snart dra iväg till slöjden, sen kommer jag hem vid2. då blir det kanske bara 4 inlägg för jag orkar inte mer, men vi ses sen, ha det bra, puss! <33

Veckans blogg!

Heej, kör igång med veckan blogg tänkte jag! Någon som vill vara med?


Justin Bieber!



Jag älskar Justin bieber, FÖRALLTID! <3

Gutavallen

Hey, klockan är 7:50 och vi börjar kvart i 9 idag! Skönt med lite sovmorgon! Idag så ska vi till gutavallen och göra lite aktiviteter! Jag och några i min klass ska stå vid höjdhoppet, ska bli kul!
jaja, nu måste jag stänka av, ska fixa lite innan jag drar! <33


Smygfotograferad..

Moahaha..

 





Haha, älskar dig! :D


ÅHHH!

Åh vad jag blir arg! Haha, skulle varit det igår för allt jag hade skrivit om dagen bara " POFF " försvan.. :( jaja, igår så träffade jag ju Nathalie i ungefär 2 timmar och pratade och hade väldigt roligt, våran humor äger som fan alltså! ! Och sen har jag fått tillbaka min älskade tröja som har varit hos sara VÄLDIGT länge, så nu är den tillbaka, skönt!
Jaa, för er som inte vet vad jag har för en mobil så är det en sån där valig silvrig sak..? Som typ alla har, jaja, den är väldigt skruttig och trasig.. Och sen idag så var jag så klantig så jag skulle dra upp min tröjarm och så höll jag i mobilen så den åkte i backen så det blev en STOR spricka..? Not good..? haha, jaja! Nu ska jag snart dra på träning och spela innebandy till 7. Nej, kaninte blogga mer, måste plugga lite innan jag drar, ha det görr, pussar! <3

'
LOVE!


RSS 2.0