Brun ellah?

Solade typ en timme när jag kom hem.  Blev faktiskt lite brun,! Imorgon ska vi ju ut och cykla....-.- så då måste man ju ha lite färg om man ska ha shorts! Men nu ska jag gå, puss!
love you all!

Kneppe Syster!

Min syster är den absolut bästa systern man kan ha! Jag älskar dig syster, skulle inte klara livet utan dig!
Fast du har lite dålig musiksmak, i alla fall denna låt!
Men jag älskar dig! Från vaggan till graven<3

Du e allt

Du e allt för mig bästavän

Stan avklarad, nu middag

Stan är avklarad, gjorde nog av med kanske 1500 eller nått, sjukt myyysigt, fast Zara fick tydligen inte tag i mig så det blev inget med dom, men jag gick en stund själv! Nu är släkt här ooch nu är det mat! Hare bra, puuus! :)

Skor, jeans!

VS
Vilka?!?!?!

( de e inte jag ) men ett par till sånna!

Stan med härliga tjejer!

Hittade några tjejer som man kan gå med, Zara och Aysel, känner dock inte Aysel men alltid kul att lära känna nytt folk! :) Ska bi trevligt, kanske kommer in ngra bilder imorgon! :) puss! ♣

Det syns inte med mycket smink!

Stan imorgon någon?

Hej, försöker få tag i någon som vill gå på atn med mig imorgon? Smsa om du e intresserad (a)

Supersnyggt!

Nya jeans, Hiss/Diss ?

Köpte för kanske en och en halv vecka sen. Aldrig andvända, vet inte om jag gillade dom..!


Vad tyycker nii gott folk? ♥

Bilder!

Så!

Du e älskad så de e inte klokt!

Du e den allra bästa på hela jorden! Även fast vi bråkar, glöm aldrig att du e den bäääästa!
älskar dig tjejen ♥

Fredag/lörsag! TOOOPPEN! ( deppad )

Hej! Sara/bästavännen min har ju tagit planet till Rhodos..-.- en vecka, jäääävlar vad tråkigt det är utan dig älskling! Men, ha det mysigt och ha det bra!
Imorgon ska jag ju vara med Chris, sen på lördagen ska jag sova med Olivia och kanske Chris, har ju inte pratat med honom ännu, men vi fåår väl se! Hade varit myyysigt! Men nu ska jag gå och duscha och måla naglarna och smsa lite med Clariiiiis! <3 Ha det gött!


hihihi, saknar tiderna..HALOWEEEN!

No prov, kommer ju gå superbra osv..

hej, jaa rubriken säger väl det mesta ? Handlar om el och sån, fyfan vad det kommer gå dååååååligt, blir glad om jag blir godkänd bara! Veckan som kommer är väl inget planerat tror jag förutom fredag då jag ska träffa Chris, vet inte vad vi hittar på, kanske går en promenad och sen ser på en film eller något. Sjukt myyysigt iaf. Men nu måste jag kila, så ha det bra alla !

hahaha, visste ni att jag har varit lucia typ 4 gånger? ;) cooooolt!

De e stubbit och rött

stuubit och rött, ja det är precis vad det är, det kliar som fan gör det också. Kan ni gissa vad jag har rakat? För att göra det lite mer intressant så får den första som svarar rätt en länkning! När tävlingen är avslutad så lägger jag in en bild på det rätta svaret! 
Lycka till :) ♥

3 ord jag alltid kommer mena till dig..

"Jag älskar dig"
Du får mit att lysa upp och le helt utan andledning, jag vet inte allt om dig, men tillräckligt mycket för att veta att du e den rätta. Har aldrig träffat en sån fin person med ett sånt fint leende och en sån fin personlighet. Ska inte skria mer, men du ska veta att du e älskad till 100. Nu & föralltid. Chris Jakobsson ♥


Idag var man 8or.

Hejhej, idag var man 8or så. Är ju ingen skillnad för oss men det är kul att alla 6or kommer hit, t.ex. Clara Jakobsson. Men nu fick alla jävligt brottom, måste kila, puss!!
Ps. jag älskar Sara Jakobsson vääääldigt myycket!♥

Superdag med spott!

Jag gillar inte spott eller myror..!
På orienteringen i skolan pissar myror på mig..! 
Idag på träningen så spotter Elin på min sko, jag ska spotta tillbaka på henne, missar och den hamnar på min tjocktröja jag bär på.. Jag glömmer bort det och sätter på mig tröjan efter typ 2 minuter och får spottet på armen..yummii! 
Nu ska jag kila, hare gött!

My Heart Is Refusing Me

hejhej! Siter i fridas rum och har precis gjort mig iordning! Har lite sovmorgon idag, börjar vid 5 över 9!! (y) Idag går jag till halv 3 tror jag, sen ikv är det SAQ träning, ( typ fys ) ska bli jätte skönt! Men nu vet jag inte vad jag ska dela med mig om till er mer, ha en jätte fin dag! 
Kanske bloggar lite mer under motgonen, men ha det bra PUSS!

Den enda som fanns på mig på fridas data.. hahaha ! Hoppas ni få er ett gott skratt!

Sol sol sol sol, mer sol!

hej, jag legat och solat nu ett tag. Fått lite färg, ska ut en liten stund till. I vilket fall som helst är jag super lycklig, hänt en sak som gör mig till den lyckligaste i världen. Men nu kan jag inte blogga längre, ut i solen! Puss på rumpen! ♥

Just the way you are♥

Gårdagen var bra! Chris kom hit och vi såg på en till film som jag skrev, den var väl ganska bra, jävligt rolig, 8 av 10! Sen gick vi upp och hade en liten tävling, haha, jag vann '(a) Sen åkte han hem och så såg jag, frida och johan lite på tv sen gick vi och la oss. Idag ska jag ut och sola, har precis gjort en ansiktsmask och nu ut i solen i kanske 3 timmar eller så. sen måste jag plugga lite, sen kanske jag ska träffa Maja Backman. Sen iklv kommer ju mamma och pappa hem från Kalmar, dom har köpt lite till oss, nyfiiiken! hihi. Men nu måste jag ut och sola. Ha det bra alla! 
PUSS! ♥

sidecut

Detta har jag funderat på ett tag nu, tror nog jag ska våga göra det.. vad tror ni ?

Jävlar, jorden gick inte under ju!

hej, jävla påhitt att jorden skulle gå under ? Skönt iaf.
Idag har jag varit med Sara och solat lite och hoppat studsmatta och bara haft det mysigt, fast jag somnade och sov i kanske 1 tinmme på studsmattan och sen gick jag och la mig på stolarna och sov sen till  soffan och sov. Sen skrattade vi och så. Ikv ska jag Johan och Frida se på film, jag vet inte om Chris kommer, oklart. Men i så fall kommer han vid typ 8. Det blir i rymden finns inga känslor!! endel säger att den är bra med endel säger att den suger.. ? jag har ju ganska dålig humor så den är nog sjukt bra tror jag! Men nu ska jag kila och laga lite mat. puuus
bacon! (y)

Bästa kvällen på länge!

Hej, nu fick jag låna Johans dator! Tack så mycket, så tänkte göra ett inlägg till er! Kvällen har varit sjukt mysig, Johan, Frida och jag lagade lite mat ( de va bara Frida och johan som lagade ) vi åt och pratade lite, sen efter typ en kvart kom Chris, vi satt och pratade lite och skrattade, sen drog vi 4 till Reno/hemmakväll och hyrde 6 filmer och köpte lite godis. Sen såg vi på en rysare, den va dfan sjukt äcklig, men de var sjukt mysiiigt! Imorgon är väl inget planerat, ska kanske träffa Sara eller kanske Chris om han kan :) Vi får se, men nu ska jag se på en film på tvn. Ha det bra, bloggar så fort jag kan och får tillfälle!


Lite gammal bild på Chris, hihi :)

Studsmattan!

nu drar jag och Sara ut och hoppar, otroligt myyyysigt och kul :D
Finns otroligt gamla och roliga bilder på Saras data!

Saras place!

hej, sitter hemma hos Sara, ska spela lite kort sen laga lite mat, toppen!! Förlåt att jag inte bloggat men min data funkar typ inte, eller det går inte att blogga-.- Jobbigt, men nu får ni ett inlägg som visar att jag lever ! Ska kanske spara till en ny data, så ni kan få mer inlägg! Men nu ska jag kila, energidrycker och choklad väntar!
Puuuuss!
Gammal bild, men bjuder!

snyggare finns inte..!

absolut dröm killen <3

Bilder från gårdagen!

Var ju i stockholm med Klara igår, bjuder på lite bilder, bilder på sakerna kommer imorn!

KEBAB! ( var inte så gott )


tröjan jag ångrar jag inte köpte.. :'(

Gött med en smoothie!!


Nu orkar jag inte mer, men lite är väl bättre än inget! :) Hare gött♥

Im in love!


Var och provade denna läckerbit idag, ska köpas när jag åker till stockholm på Bikbok för 500:- Var inte så farligt! Helt kär! ♥

RSS 2.0