Restaurang med bästavännens familj

Sitter nu i bilen med Sara och hennes familj, ska först åka förbi mig så ska föräldrarna dricka en öl i mysa lite, sen ska vi åka till en restaurang och äta! Sen ska vi hem till Sara och mysa, sover där!
Kommer en sångvideo ikväll!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1637762/images/2012/pic_207353406.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1637762/images/2012/pic_207353408.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1637762/images/2012/pic_207353409.jpg" class="image">


Vad hände?

Mitt förra inlägg kom in lite sent sim ni kanske har sett! Nej de har ni nog inte eftersom det bara var någon sekund sen de kom in. De skulle kommit upp igårkväll!
Nu vet ni!
Saknar er killar!!!


Mys med dig din snor

Ligger just nu och pratar och myser med bästa! Ska sätta på en skräckfilm nu! Puss!
Deeeemp


Cirkus med älskling!

Har precis varit och ätit me Sara och nu har vi precis kommit in på cirkusen! Awesome men läskigt med alla clowner! Hoppas de blir grymt! Kommer in lite bilder under kvällen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1637762/images/2012/pic_207340738.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1637762/images/2012/pic_207340743.jpg" class="image">


Justin Bieber tattooooooos!


Tjock

Jag är redan tjock! Men alla andra gör mig tjockare.


Vid vattnet

Hej, åkte med mamma imorse vid 10, först till hennes jobb så alla fick hälsa på Kalson och sen vidare ut till ygne till min mormor och låtsas morfar! Kände mig inte så social så jag gick ner till vattnet och kastade macka, badade fötterna, solade och tog lite kort! Får tillbaka så himla många minnen härifrån stranden!
Idag ska jag va med Sara tror jag, bara hon kan svara på sin jävla mobil!
Nj nu ska jag gå upp och fika sen åka hem och sola mer!
Här är jag nu! Precis nedanför den orangea båten! (y)


Susse? Naj VAKEN!

Vill inte sova men måste för att orka träffa Sara imorn! Så ha en bra natt allihop!
+bästavän fyller år imorn!! Kommer bli awesome! Kvällen har varit as bra! Bestämt träff med Hanzi! Pratat med Gabbi! Snackat skype med Linnea och Carl! Underbart! Nu måste jag lägga mig. FAST de gör ja redan! Puss!


Linnea

Linnea du är så jävla snygg! Finns ingen snyggare, du är min förebild! Fan vill se ut som du ! Jag älskar dig snygging! Föralltid vi 2! Sovgott.

Denna varelse är absolut bäst

Du är så jävla fin Gabbi! Glöm aldrig det! Du är värld det bästa! Kommer alltid älska dig!
U smile I smile.


Frågestunds Video


Tjaaaaaaaaaaaaaa bruuuur!

Ligger i sängen efter att ha filat på mina jävla naglar i typ 2 timmar! Usch. Nu sitter jag och planerar min resa med Sara till Stockholm! Kommer bli awesome! Nu ska jag se fotboll!


Älskar nybäddad säng

Har precis bäddat rent i min lilla säng! Luktar gott och känns fräscht!


Skype med BANAN

Ska ringa Carl på skype nu och prata lite! Alltid mysigt! Ha de super! ↓ Me right now!

Nytt

Köpte detta idag för 40 kronor!! Glad!


Svar

Jag säger ofta så. Jag gör det för Justin, då måste jag göra det. Hoppas du fattar!


Lite frisk

Jaaaaaaaa! Är lite frisk! Hostar och är snorig men annars är de toppen! OCH jag har öroninflamation men de skiter jag i!
Idag har jag bara chillat nere vid Fridas och Johans affär! Sjukt mysigt! Och nu är jag hemma och ska fixa mina naglar hade jag tänkt! Ha de bra!


KOMMER BLI RIK

Som dom flesta vet så kan man ju sälja eller byta sina kläder på en sida på Facebook! Jag har sålt några kläder och fått ihop 600 kronor! Hur sjukt är inte det?! För kläder jag aldrig använder så jag kan ju köpa nya! Är väldigt glad! :)
Nu ska jag se lite fotboll! HEJJAAAAA PORTUGAL!


Vill bli frisk

Hej, har legat i soffan nu i 4 dagar! Iförrgår var det halsen, igår var det näsan och idag har jag öroninflamatiom! Bra sommarlov! Ska ut med pappa snart och gå lite med hundarna, sen ska jag väl hem och sova.


Sjukt trött på min kropp

Nu har jag verkligen tröttnat och gråtit över min kropp hundratals gånger! Orkar inte med den längre! Mår dåligt så fort jag ser mig i spegeln! Nu tar jag tag i detta och gör nått bra av det! Träning hela tiden och inte äta ycket alls! Kanske börja med kissies metod? Barnmat? de kanske funkar! Nu viker jag mig inte..gör detta för min och Justin Biebers skull! Då kan jag inte sluta! Önska mig lycka till! Nu kör vi.
Stor förebild! Vill bli som du.

Sjukling

Hej, jaa, vad säger man om sommarvädret vi har? Regn, regn,regn..! Har fan regnat hela dagen?
Satt igårkväll och pratade med Lukas ett bra tag på telen och skype, otroligt mysigt! Men började redan då känna av ont i halsen, och imorse vaknade jag med att knappt kunna andas och var snorig och var yr. Så Mamma och pappa fick åka iväg och köpa lite strepsils till mig. Och nu ligger jag här.. knarkar halstabletter och mår allmänt dåligt faktiskt. Men får väl hoppas de går över ganska snart eftersom på onsdag ska jag och Bästavän (Sara) sussa över och träffa Lukas och Edvin förmodligen! Otroligt bra människor! Ska bli skit kul. Sen på Torsdagen ska jag va med Linnea, vi ska väl va här och kanske träffa Edvin och Lukas igen! Får väl se! Har inte tagit några bilder så har tyvär inget nytt att bjuda på denna gång, men jag bjuder på en fin gammal bild! Ha det bra tills vi hörs igen! Puss

RSS 2.0